Начало | Новини | Пътят Червен бряг – Чомаковци отново е затворен. Има опасност от ПТП.

Пътят Червен бряг – Чомаковци отново е затворен. Има опасност от ПТП.

За опасност от пътно транспортни произшествия алармират от Инициативния комитет в с. Чомаковци. Публикуваме без редакторска намеса публикуваното от тях съобщение в социалните мрежи:

ОТ ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ
СПЕШНО ! ВАЖНО !

По информация от пътуващи, от тази сутрин, пътя Червен бряг – Чомаковци до разклона за Девенци е затворен. Извършва се асфалтиране. Обходния маршрут, който може да се ползва е от разклона за Девенци през Маркова могила към Червен бряг. Следва да се има предвид обаче, че този път е тесен, под наклон, с лоша видимост и много завои ! При интензивен трафик там, рискът от ПТП е много голям !!! Препоръчваме този маршрут да се избягва ! Препоръчваме другия обходен маршрут през Горник, Сухаче, Лепица, Чомаковци, въпреки че участъкът от Чомаковци през Лепица е особено разбит ! За затварянето на пътя Червен бряг – Чомаковци общината е била уведомена тази сутрин.
През последните дни почти системно през временния железен мост с разрешена товароносимост от 20 тона преминават тежки товарни автомобили от фирмата на Анатолий Иванов, натоварени с камъни. Теглото на един такъв автомобил е около 40 тона. Очевидно, въпреки системата за видео наблюдение от Община Червен бряг няма никаква реакция! Май сме на път да се повтори историята с горнишкия мост !
Търсим информация от ръководството на община Червен бряг и по двата случая, след което веднага ще дадем информация ! Призоваваме към готовност за действия!

Прочетете също

БСП – Плевен: Чавдар Велинов да напусне незабавно НС

Чавдар Велинов. Снимка – интернет. На свое заседание Общинския партиен съвет на БСП – Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *