Проф. Горчев гласува в в добро настроение и очакване за успех

проф. Григор Горчев упражни правото си на вот. Снимка – „Плевен прес“.

В Окръжно пътно управление, където се намира 74-та избирателна секция, в 10.00 ч. тази сутрин, проф. Григор Горчев упражни правото си на вот. Придружаван от съпругата си, двамата гласуваха електронно, без да срещнат затруднения. Както е известно, проф. Горчев е водач на листата на ПП ГЕРБ за 15-ти МИР Плевен.

След като пусна своята бюлетина, проф. Горчев даде кратко интервю за „Плевен прес”

Проф. Горчев, вие сте лекар. Дайте диагноза за атмосферата, в която се провеждат тези избори.

Ако трябва да направя една метафора дали изборите са в пандемия или пък предепидемия, е трудно да се каже. За мен това е една профилактика, която е в момента. Профилактика на това, което би могло да се случи. И това много зависи от волята на суверена. Нещата са много двупосочни, защото следейки политическия живот, хората са от крайно пасивни до крайно активни. Няма я тази златна среда, която би трябвало да я има.

Това се видя и по време на самата кампания. Но хората се умориха от две кампании една след друга. Едната крайно рестрективна по отношение на пандемията, другата по-облекчена. Но при друг режим. Но в крайна сметка важно е какво ще бъде довечера.

С какво настроение гласувахте ?

Аз съм бил винаги положителен. Положителен човек съм и гласувах с настроение защото съм човек, който гледа винаги в бъдещето. Никога не съм бил интроверт и така съм възпитаван.

проф. Горчев в избирателната секция. Снимка – Плевен прес.

/”Дарик”/ Амбициите ви за бъдещето ?

Плевен, града, хората наистина имат нужда от някаква промяна.То се вижда. В повечето случаи съм извън града, но сега по време на кампанията видях един европейски град. С много млади хора, много студенти, италианци, немци – добре облечени европейци. И това дава едно добро настроение и добра прогноза.

Лично аз смятам, че ще имаме успех. Говоря за успех за хората, защото аз съм непартийно обвързан, но винаги мисля с позитив. И смятам, че това ще стане.

Прочетете също

Мартин Заимов /ДБО/: В момент на несигурност, свободата на личен избор трябва да бъде уважена

Мартин Заимов, включен в листа на „Демократична България – Обединение“ Плевен. Снимка – интернет Финансистът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *