Начало | Новини | Професионалната гимназия по мениджмънд и хранителни технологии в Плевен – с нови учители и специалности

Професионалната гимназия по мениджмънд и хранителни технологии в Плевен – с нови учители и специалности

На 16 септември учебната година се откри и в ПГМХТ гр.Плевен. В училището тази година има дуална форма на обучение от 8 клас – техник -технолог в ХВП, производство и преработка на месо, месни продукти и риба, и оператор в ХВП, производство и преработка на мляко и млечни продукти. Откриването започна с привествен поздрав от директора г-жа Теменужка Енчева и посрещане на училищното знаме.

От тази учебна година за първи път в града в ПГМХТ гр.Плевен има двама учители, които ще преподават по програмата на „Заедно в час“ – преподавай като лидер. Това са Николай Иванчев завършил СА “Д.А.Ценов“ гр.Свищов – учител по икономика и Петър Темнишки – завършил университета в Кембридж и учител по английски език.
Най-голямото предизвикателство за нас е мотивирането на учениците за успешно завършване на средното си образование, както и да бъдат пълноправни участници в икономическото развитие на държавата ни, обобщи директора на училището г-жа Теменужка Енчева. Тя сърдечно поздрави всички учители и ученици по случай първия учебен ден.
Гост на откриването беше г-жа Мирена Петрова – специалист „подбор и квалификация“ в “Заедно в час”, която също поздрави всички учители и ученици в ПГМХТ.
На откриването бяха прочетени и поздравителни адреси от представителите на бизнеса в града и общината.

Прочетете също

От прес службата на Областния управител: собственици на заведения несъгласни с отстоянието от 1.5 м

Среща на собственици на заведения с областния управител Мирослав Петров. Снимка – Плевен прес. С …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *