Протест на 30-ти август срещу задължителното ваксиниране

ПРОТЕСТ
Национален протест срещу задължителното ваксиниране. Снимка – фейсбук.

На 30-ти август, понеделник, от 16.30 ч. пред пилоните на НДК се събират всички желаещи да участват в мирно шествие – протест срещу задължителното ваксиниране. Това научаваме от публикация на доц. Атанас Мангъров, който е написал следния пост на страницата си:

Материал за размисъл:

“На ДАНС е разпоредено, да се направи “проучване”, как би реагирало населението, ако от средата на септември, децата над 12 години ходят присъствено на училище, само след ежеседмичен антигенен тест. Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти направи… Партайгеносен (Parteigenossen)* управляващи, на това биха завидяли Хитлер, Сталин и Мао….”

Материал за размисъл (след сравнение) :

В Израел:

“…В събота вечер здравното министерство (на Израел) съобщи, че е диагностицирало 8 482 души с вируса в петък. Около 6,65% от изследваните хора имат положителен резултат. Броят на сериозните случаи започва да се стабилизира през последните дни, като в събота вечерта е 703, включително 153 на апаратна вентилация…”

The Jerusalem Post

В България:

“…Нови 1713 случая на COVID-19 има потвърдени в страната. Както и в предишните дни, най-бурно вълната се развива по морето и в големите градове. В София новозаразените са 243, в Пловдив са 195, в Бургас – 122, във Варна – 124. В болница вече има 3255 души с COVID-19, като те също се увеличават бързо – спрямо миналата събота броят им е с 40% повече. В интензивни грижи са почти 300 души – 298.”

Протестът се организира от АБВ и членове на групи в социалните мрежи, които са против задължителното ваксиниране. До редакционното приключване на броя, нямаме информация за протестни действия в Плевен.

Споделете:

Прочетете също

2 11

Титанът Мариус Куркински представя чудомирови герои утре в Летния театър на Плевен

Един от съвременните титани на българския театър Мариус Куркински представа своя моноспектакъл “Нашенец” утре, 16 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *