Протест в Плевен на ресторантьорите

Снимка – Интернет.

На 17 септември от 15ч. пред Драматичен театър „Иван Радоев“ – Плевен ресторантьорите организират протест. По този повод от „Българска асоциация на заведенията“   в „Плевен прес“ се получи следната информация:

„Протестите на обединения туристически бранш срещу несправедливите здравни мерки и липсата на адекватна подкрепа за най-засегнатите бизнеси продължават в Плевен.

             В 15 часа утре (17 септември) ще се проведе протестен митинг, като сборният пункт е в 15 часа пред театър „Иван Радоев“. 

            Протестите са организирани от „Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация“, „Българската асоциация на заведенията“ и „Сдружението на заведенията в България“. По данни на организаторите, до момента в демонстрациите във Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, Добрич, Хасково, Козлодуй, Ямбол, София, Монтана, Кърджали, Враца, Велинград, Бургас и др. са се включили близо 40 000 човека.

Към недоволството се присъединяват и множество представители на други сектори, които също са засегнати от несправедливите мерки.

Протест! Свобода за Бизнеса!“

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *