Промяната тръгва от Плевен с „Има Такъв Народ”

РАДОСТИН 2
РИК – Плевен. Областният координатор на “Има Такъв Народ” Радостин Василев, регистрира кандидат-депутатската листа за изборите на 11 юли. Снимка – пресцентър.

Дали това е така, може да се увери всеки ако уважи поканата на „Има Такъв Народ” – Плевен, за среща с Промяната на 14.06.2021 год. от 18.00 ч. в зала „Плевен” на Областна администрация. Нейните лица са Тошко Йорданов – зам. председател на ИТН, Виктория Василева – гл.секретар на ИТН, Радостин Василев – председател на правната комисия в 45-то Народно събрание и Областен координатор на ИТН, Ива Митева – председател на 45-то НС и експерт в сектор правосъдие, Иван Хиновски – експерт в в сектор енергетика, Андрей Михайлов – експерт в сектор правосъдие, Любомир Каримански и Лидия Тенева – експерти в секторите иконимика и финанси, Пламен Абровски и Данаил Найденов – екперти в сектор земеделие, Пламен Николов – експерт сектор образование и външна политика.

Експертизата на национално ниво не може да бъде полезна, ако няма такава и на местно, за  да я обогатява и умело прилага. Плевен има млади и доказани професионалисти в това отношение. Програмата и целите на ИТН са припознати от много образовани и млади хора. Част от тях са в кандидат-депутатската листа на партията и ще ги видите на събитието на 14 юни. Те застават с лицата си, професионализма и чистите си политически биографии, пред избирателите в 15-ти МИР – Плевен. Готови са да поемат не само отговорностите, но и рисковете, с участието си в предстоящата битка на 11-ти юли.

А рискове има.  И най-големият от тях е враждебността на всички, които се страхуват от Промяната. Не случайно прочутият италианец Николо Макиавели още през 15-ти век казва: „Трябва да се помни, че няма нищо по-трудно за планиране, с по-съмнителен успех, нито по-опасно от това, да се управлява нова система. Защото инициаторът има враждебността на всички, които биха спечелили от запазването на старите институции, и сравнително равнодушни защитници в лицето на другите, които печелят от новите.“

Шест века по-късно, тази максима все още е жива. Но това не плаши нито лидерът на ИТН, нито членовете и симпатизантите на партията, защото черпят сили от Истината. А тя е:  държавата – това са хората ! Не институциите, а хората в тях. Тези във всички парламенти до сега, не можаха да завоюват  доверието на болшинството българи. И недоверието им в Народното събрание  стигна до 72 % /”Галъп”/.

Това ще се промени с влизането в 46-то НС на амбицираните за Промяна млади хора от „Има Такъв Народ”. С присъщата на младостта експресивност, те споделят максимата, че „политиците и пелените си приличат по това, че трябва често да се сменят, и то по една и съща причина”.

Но извън тази метафора, те имат планове за бъдещето на България, за 10-15 години напред. Ако разбира се, избирателят им даде възможност за това. Точно тези планове, залегнали и в програмата на ИТН, са гаранция, че бъдещето им принадлежи. Защото за политикът – целта са следващите избори. За държавникът – следващите 15 – 20 години.

Със своите идеи, възможности и планове за бъдещето на България, кандидат-депутатите на ИТН – Плевен, са бъдещите държавници. А това вече е гаранция за Промяна !

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *