Председателят на Народното събрание да представи своя тест за Ковид 19, настояват от „Възраждане”

Снимка интернет.

Както стана известно от съобщение на прессекретариата на Президентството, Никола Минчев – председател на Народното събрание, който е бил на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност на 10-ти януари, е дал положителна проба за Ковид 19. След установяване на положителния му тест, членовете на Консултативния съвет по национална сигурност присъствали на заседанието, са карантинирани. Всички са в добро здраве, информират от пресцентъра на Президентството.

По повод положителния тест за Ковид на председателя на Народното събрание, от партия „Възраждане” са изпратили до медиите, в т.ч. и до „Плевен прес”, следното съобщение:

„Приложено Ви изпращам официалния лабораторен тест на д-р Костадинов както и фактура, която удостоверява провеждането му. Д-р Костадинов е клинично здрав.

Настояваме г-н Никола Минчев – председателят на НС да предостави своя положителен тест за Ковид 19, направен след консултативния съвет на 10.01.2021 г.

Отправяме запитване към РЗИ: На базата на какво се поставят под карантина здрави хора?”

Към съобщението са прибавени документи от направения лабораторен тест на председателя на „Възраждане” д-р Костадин Костадинов.

Споделете:

Прочетете също

Никопол празнува на 12 и 13 август

Община Никопол. Снимка – интернет. Община Никопол с празнична програма по случай празника на града. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.