Празничен концерт „Надежда за бъдещето!“ проведоха в село Победа

Снимка – НЧ „Зора -1990г.“ село Победа.

Традиционният празник на село Победа, община Долна Митрополия беше отбелязан с много танци, песни, слънце и добро настроение. За осемнадесета година поред, Кметството и НЧ „Зора-1990г.“ са организирали съвместно празничен концерт, в последната събота на месец май, на лятната естрада на площад Победа. Тази година празника се е провел под мотото „Надежда за бъдещето!“

Във този дух, водещи на събитието и участниците в празничния концерт са били представители на младото поколение, възпитано в изучаване на миналото, в съграждане на настоящето и устрем към успех в бъдещето.

По инициатива на Кметството, в центъра на селото са били поставени разноцветни обемни букви, изписващи името на селото и са привличали вниманието на жителите и гостите на празника.

Всички присъстващи са се наслаждавали на богатата културна програма, на танците и песните, поднесени от гостуващите самодейци от НЧ „Илия Бешков 1898“ град Долни Дъбник. Те са стоплили сърцата на всички присъстващи с прекрасните си изпълнения, оставяйки незабравими спомени! Тържеството е приключило с кръшни хора, на които са се хванали малки и големи.

Споделете:

Прочетете също

Уникални техники при избработването на ножове ще демонстрират майстори от цялата страна в Плевен

От ляво надясно: Радослав Сарафов, Кирил Митрашков и Митко Симеонов. Снимка: „Плевен Прес“ Около 40 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *