ПП-ДБ искат отстраняването на плевенския депутат Ивелин Първанов от Комисия по отбраната

НС
Снимка – интернет.

След посещението на депутати от „Възраждане” в Русия, от „Продължаваме Промяната – Демократична България” са поискали изключване на двама народни представители от комисии, в които членуват. Става въпрос за Ангел Георгиев от Комисията по външна политика и Ивелин Първанов от Комисията по отбрана. Те са били в Русия по покана на партията на Владимир Путин и са взели участие във форум.

Депутати от партия “Възраждане” са гостували в Москва по покана на партията на Владимир Путин “Единна Русия”, стана ясно преди дни. Те са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската Федерация, съобщават от Академията.

На депутатите от групата на Костадин Костадинов е била представена работата на Академията, нейната структура, научна и образователна дейност и редица други области на работа.

Ръководителят на Центъра на Института за актуални международни проблеми В. Б. Козюлин е представил пред делегацията хода на изпълнението на проектите „Лаборатория за анализи“, „Курс за млади мъдреци“, „Политика на историческата памет“ и редица други.

На депутатите е била представена и нова Концепция за външна политика на Руската федерация, гласи още официалното съобщение на Академията.

Споделете:

Прочетете също

IMG 20240417 115910

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен

Две инициативи, насочени към децата, се проведоха в Районен съд – Плевен днес, 17 април, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *