Почина Георги Велков, общински съветник – Плевен /обновена/

Георги Велков, общински съветник от “Демократична България – Обединение”, Плевен. Снимка – Плевен прес

Внезапно е починал общинският съветник Георги Велков. Тъжната новина ни съобщиха негови колеги от Общински съвет – Плевен. Велков беше на заседанието на Съвета, провело се на 27 май т.г. Не е боледувал и кончината му е шок за всички. Като вероятна причина за смъртта се посочва инфаркт. Поклонението ще се извърши на 1-ви юни, вторник, от 11.00 ч. в църквата “Св. Иван Рилски” в село Ралево, община Плевен. където приятели, колеги и близки ще се простят с Георги Велков.

Припомняме, че Георги Велков е общински съветник три мандата, дясно ориентиран общественик, член на групата “Демократична България – Обединение” в Общински съвет – Плевен. Той беше един от малкото общински съветници, който през 2019 година внесе предложение за намаляване заплатите на общинските съветници, за което “Плевен прес” писа.

Мария Монова ще е новият общински съветник от квотата на “Демократична България – Обединение”, която трябва да влезе в ОбС след кончината на Георги Велков. Монова е заместник директор на Военно исторически музеи – Плевен.

Неприятно е да се пишат такива новини, още повече, че с Георги Велков се видяхме в петък, 28 май, по повод проведената сесия. Нищо не предвещаваше такъв трагичен край.

Изказваме нашите съболезнования на семейството и близките на Георги Велков ! Поклон пред паметта му !

Прочетете също

Конкурс „Моето приключение край Дунав” организира община Гулянци

гр. Гулянци, център. Снимка – интернет. Община Гулянци, ЦОП гр. Гулянци и МКБППМН организират конкурс …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *