Пострадалото дете от с. Бреница не е било в кома

УМБАЛ „д-р Г. Странски“, Плевен. Снимка – архив Плевен прес.

Това каза за БНР и „Плевен прес“ Момчил Цветков, ПР на УМБАЛ „Г. Странски“ – Плевен, по повод информация на bTV, че „Първокласник изпадна в кома след побой в училище“. Става въпрос за ученик в първи клас в училището в с. Бреница, община Кнежа. Момиче от 7 клас му е нанесло побой, след което първокласникът изпада в безсъзнание.

Момчил Цветков информира, че пострадалото дете е било в безсъзнание, но винаги е реагирало на всякакви видове дразнители. Прието е по спешност, първоначално в Детска хирургия, след това е настанено в Интензивно отделение. След 2 дни се подобрява. Единственото, което е, че все още не говори.

За момента на детето са открити кисти в черния дроб. Доколкото разбрах и кучешка тения, казано на разговорен език. Което означава, че е боледувало хронично.

Нямаме информация какво точно е станало, тъй като това не ни беше пояснено. Различните роднини казват различни неща.

Детето е върнато обратно в Детска хирургия и вече е стабилизирано. Добре е. Все още не говори, това е проблема, заяви М. Цветков.

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *