Покушение срещу аптека „Марешки“ в Плевен

Снимка – интернет.

„Тази сутрин трима мъже нахлули  в аптека от веригата „Аптеки Марешки” в Плевен. Те препречили входа, изплашили персонала и клиентите и не позволявали на хората да влизат и да се снабдят с нужните им лекарства.

Служителите веднага извикали СОТ и МВР. Нападателите отказали да се легитимират пред органите на реда. Наложило се патрулката да вика подкрепление. В крайна сметка полицаите  ги извели от обекта и работата му е възстановена.

Според запознати от бранша, отдавна се знае, че срещу веригата има огромен натиск да вдигне цените на лекарствата“.

Това е изпратено на редакционната поща на „Плевен прес“ от пресцентъра на ВОЛЯ.

Обадихме се в ОД на МВР Плевен, за повече информация по случая. От там никазаха, че в 9-50 ч. днес, 3-ти ноември, е получен сигнал в ОД на МВР, изпратен от служителки на аптека „Марешки“. Същата се намира в кв. „Сторгозия“ срещу 3-та поликлиника. Служители на МВР Плевен са се отзовали на място и са установили, че става въпрос за спор между стари и нови собственици на обекта. Новите собственици не са могли да влязат в помещението, тъй като то не е освободено от старите собственици. Случаят е от частно-правен характер, казаха за „Плевен прес“ от ОД на МВР Плевен.

Споделете:

Прочетете също

На 4 декември християнският свят почита Света Варвара

На 4 декември християнският свят почита Света Варвара

Икона на Света Варвара. Снимка – Интернет. Света Варвара е християнска великомъченица, родена в края …

Един коментар

  1. Емил Боев

    Е какви с тези нови собственици ? Пак аптекари или нещо друго ще бъде това помещение . Тайнствена работа изглежда тази вражда днеска .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *