Пожарникарите гасиха пожари във фургон, коли и сухи треви през уикенда

На 6 април в 8:00 часа служители от РСПБЗН-Плевен са оказали съдействие на водач на самокатастрофирал лек автомобил „Фиат” на второстепенен път между село Одърне и град Пордим. Шофьорът е изваден от автомобила и е транспортиран до ЦСМП-Плевен. На същия ден от РДПБЗН-Плевен са погасили пожар в контейнери с отпадъци в Плевен на улица „Иван Вазов”, както и пожари в сухи треви в село Бохот, село Татари, глад Гулянци и село Искър.

Вечерта в 23:34 часа постъпва сигнал за пожар в барака в Белене на улица „Димитър Благоев”. При пожара е унищожен фургона. Причините за инцидента са в процес на установяване.

В неделния ден огнеборци погасяваха пожари в сухи треви в землищата на село Търнене, село Николаево, град Червен бряг, село Дебово, град Кнежа и оказаха една техническа помощ – съдействие при ПТП в град Плевен. Пак на 7 април в 21:23 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „БМВ” в град Плевен на булевард „Русе”. Причина за инцидента е техническа неизправност. Унищожен е двигателен отсек. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Плевен.

Прочетете също

Плевен се присъединява към градовете, в които се събират разделно отпадъци от текстил, дрехи и обувки

Снимка – пресцентър община Плевен. Контейнери за отпадъци от дрехи, текстилни материали и обувки са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *