Пожарна безопасност и защита на населението

Pojarna
Снимка – Интернет

На 2 юни 2021 година в 09:53 часа е получен сигнал чрез тел.112, че около 09:50 часа в град Белене е възникнал пожар. Незабавно адресът е посетен от служители на РСПБЗН – Белене за потушаване на пламъците. Установено е, че огънят е тръгнал от кухненско помещение на апартамента. Извършен е оглед на местопроизшествието. Предстои назначаване на пожаро-техническа експертиза. Унищожени са техника, мебели и домашно имущество. Опушени са стени около 100 кв.м. Щетите са в процес на изясняване. Работата по случая продължава. Сезирана е прокуратурата.

На 2 юни в 20:15 часа от РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за помощ на ЦСПМ за хоспитализиране на трудноподвижен пациент с наднормено тегло в областния град от жилище на улица „Бяло море“.

На 2 юни детска игра с огън предизвика пожар в необитаема сграда – читалище в село Ракита. Сигнал за инцидента е постъпил в 15:33 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен.    Унищожен е дървен под. Пострадали хора няма. Пламъците са потушени от служители на  РС ПБЗН – Червен бряг с един автомобил.

Споделете:

Прочетете също

pozhar

Пожари унищожиха селскостопански постройки, къща и 70 декара ечемик

Небрежност при боравене с открит огън е причина за пожар в селскостопански постройки и суха …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *