Последни новини
Начало | Култура | Поетът Валери Станков: Грешната посока на протеста

Поетът Валери Станков: Грешната посока на протеста

Валери Станков. Снимка – фейсбук страница.

Валери Станков е добре познат на четящата публика. Автор на над 30 книги с поезия и публицистика. Варненецът, чието перо разплаква, гневи или извисява. Носител на куп награди, между които “Иван Пейчев”, “Дамян Дамянов”, голямата награда “Варна” за цялостен принос в областта на поезията.

От фейсбук стената препечатваме написаното от Валери Станков за снощния протест. Една друга гледна точка, която си струва да знаем. Ето неговия пост в личната му фейсбук страница:

“Снощи протестът наистина прекали, речите на адвоката и на Бабикян бяха груби, цинични и безсилни, изобилстваха от обиди от рода на прасета, свини, а ковчегът беше черешката върху вкисналата торта на безсилието. Съжалявам за ниското интелектуално ниво на Отровното трио, но това е положението, други няма”.”.

Снимка – фейсбук страница на Валери Станков.

Прочетете също

По нещо за всяка възраст в Руския културен център

Руски културен център, РБ “Хр. Смирненски” – Плевен. Снимка – Плевен прес. Регионална библиотека „Хр. …

3 коментара

  1. Те всичките “протестъри” са такива, просто е очевАдно.

    • Да сте бил на протестите ,а ?! или като гаден трол- гербераст плюете … Там са нашите деца и внуци , които са образовани , умни и успешни .. Затова искат и България да е успешна , а не – мутренска държава като нейния премиер … Да припомня ли записите , а ?! или те са много лицеприятни ?! НИКОГА , АМА НИКОГА не сме имали толкова арогантен , самозабравил се простак – мутра за премиер !

  2. А Валери Станков да вземе да излезе не протест и да не се прави на девойка … Хората от Варна го познават добре ! В мутренска държава добрият тон не винаги е добър !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *