Победителите в националния литературен конкурс „С обич за Георги Парцалев – българският рицар на смеха“ ще бъдат наградени на 19 декември

ОРГАНИЗАТОР Е ОБЩИНА ЛЕВСКИ

Георги Парцалев

Наградите на победителите в Първия национален литературен конкурс „С обич за Георги Парцалев – българският рицар на смеха“ ще бъдат  връчени на официална церемония на 19 декември в 11:00 часа в лилавия салон на Община Левски.

Националният конкурс в родния град на големия български артист Георги Парцалев е организиран от общината под патронажа на кмета Любка Александрова, която ще връчи наградите и плакетите в две възрастови категории.

Голямата награда „Рицар на смеха“ ще бъде присъдена на български автори за високо художествени произведения с ярък израз на пречистващата сила на смеха.

Отличените творби определи жури в състав: Димитър Томов – писател и общественик, дългогодишен директор на Университетското издателство „Св. Климент Охридски“; Дора Давидова – дългогодишен преподавател по БЕЛ в СУ „Крум Попов“ в град Левски и Петя Чолакова, магистър филолог – главен експерт в Отдел „Образование, култура и спорт“ в Община Левски.

Споделете:

Прочетете също

1 16

Гинеколозите от “Мама и Аз” оперират с уникална за България система за 3D хирургия  

ЕКИПЪТ Е ЧАСТ ОТ ЕДИНСТВЕНОТО ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ У НАС, ОКОМПЛЕКТОВАНО С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА ЗА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *