Плевен, 17.03.2020, 11.30 ч. Живот с коронавирус.

Плевен, център. Снимка – Плевен прес.

Тези снимки са щрих от днешния ден, показващ, че плевенчани се съобразяват с предпазните мерки, но и че животът продължава. И така трябва да бъде. Онова, което не може да улови окото на апарата, е страхът в очите на хората. Неизречен, но съществуващ. Нито власт, нито граждани имат опит с този страх как се преодолява. Нито власт, нито граждани имат опит с кризи, особено биологични. Вирусът е навсякъде – няма какво да се лъжем. Но не означава смъртна присъда. Означава опасност. От която спасението са указанията на експертите: вирусолози, епидемиолози, психиатри, икономисти, а не фейсбук „специалисти“.

Плевен, старата главна. Снимка – Плевен прес.

И информация ! За всичко ! И хубаво, и лошо ! А не забрана за даване на такава по разпореждане на Националния оперативен щаб ! Всички местни щабове, учреждения и институции са с вързани ръце покрай тази забрана. Не знаят ли в София, че липсата на информация ражда слухове и паника ?

Плевен, център. Снимкаа – Плевен прес.

Ще публикуваме снимки и материали за всичко, което можем. Ще търсим отговори. И знайте – животът винаги побеждава, само че цената за това понякога е висока.

Плевен, център. Снимка – Плевен прес.

Споделете:

Прочетете също

Инициативен комитет внесе заявление в деловодството на НС за референдум за 3 март

Членове на инициативния комитет, който настоява Трети март да остане националнияпразник на България, внесоха днес, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *