Последни новини
Начало | Новини | Плевен търси таланти

Плевен търси таланти

 Конкурс „Плевен търси талант” ще се проведе в зала „Катя Попова”. На 22 април ще е кастингът, на който желаещите да бъдат част от конкурса трябва да се яват в 17.00 часа. В зависимост от броя на явилите се участници, журито ще вземе решение колко от тях ще продължат в четвъртфиналната надпревара. Тя ще започне отново в 17.00 часа, но на 23 април, неделя. Одобрените полуфиналисти ще се представят на 29 април, събота, от 17.00 часа, на изявата ще се допуска безплатно публика.

Големият финал на „Плевен търси талант” ще се проведе на 5 май, петък. Концертът ще започне в 18.30 часа в зала „Катя Попова”. Входният билет е 2 лв. Всеки зрител ще получи бланка за гласуване, в която ще може да отличи своя фаворит. След представяне на финалистите от конкурса, докато журито вземе своето решение и публиката предаде своя вот, на сцената ще се изявят други плевенски таланти.

Организатори на събитието са Младежки Общински парламент – Плевен и Община Плевен.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *