Плевенски ресторанти и заведения няма да протестират

Плевенски ресторанти и заведения няма да протестират 1
Затворени заведения в Плевен. Снимка – фейсбук.

По повод обявеният от СЗБ /Сдружение на заведенията в България/ и АРХ /Асоциация на  ресторантьорите и хотелиерите/ Национален протест но 27-ми януари и протестно отваряне на заведенията на 1-ви февруари, потърсихме мнението на собственици и управители на плевенски комплекси и заведения. Оказа се, че те не са търсени от въпросните национални браншови структури и не са уведомявани за участие в протеста.

Марш към Свободата
Марш към Свободата

За разлика от Велико Търново, Пловдив, Стара Загора и София, където се проведоха местни протести на представители на заведения и хотели, в Плевен такива няма и и за сега не се плануват. В същото време Евгени Зумпалов от Сдружение на заведенията в България, заяви в съботното предаване на bTV от 23-ти януари, че протестното отваряне на заведенията на 1-ви февруари е само идея, няма категорично решение. Допълни, че „…решение има само за протеста, който сме обявили като концерт – дискотека пред Министерски съвет”. В Плевен собственици и управители на заведения, хотели и кафенета споделиха, че са в затруднено положение, въпреки прилаганите защитни мерки за техния бизнес

Анкета на Плевен Прес

Прочетете също

310x165 - Съветниците приеха отчета за управлението на общинската собственост

Съветниците приеха отчета за управлението на общинската собственост

Отчет даден – отчет приет. Снимка – пресцентър ОбС. Отчет за състоянието на общинската собственост …

6 коментара

 1. Avatar of Огнян Георгиев
  Огнян Георгиев

  За разлика от вашата медия аз смея да твърдя, че статията ви е огромна лъжа! Сигурно тези 20- 25 заведения, които се организирахме за протест сме някаква мъгла или мираж за вас! Ако наистина бяхте търсили собственици или управители на плевенски заведения със сигурност щяхте да разберете истината.

 2. Avatar of Христо Станчев

  ЛЪЖА,Никой не са търсили,има дата и час ,както и организация за пътуване 9.30 от паркинга на Баумакс в с сряда

  • Avatar of Балкантурист
   Балкантурист

   Ха, сдружение! В Плевен няма нормални заведения! Нито собственици, нито сервитьори! Отдавна съм ги отписал! Паля колата и отивам в Търново, Ловеч или Луковит!

 3. Avatar of Правда Маринова

  Господа Георгиев и Станчев, приемам забележката ви, но не и обвиненията в лъжа ! Собствениците, с които разговаряхме не желаят да споменаваме имената им. Дадохме гласност на тяхното мнение. И то е такова, , каквото сме написали. Вероятно разбирате, че няма как да търсим всички собственици – много са. В сряда, в 9.30 ще бъдем на паркинга на Баумакс. Ще кажете ли мнението си тогава ? И накрая – желаем ви успех, а що се отнася до обвинението в лъжа, вярвам ще го оттеглите. С уважение – П. Маринова

  • Avatar of Сдружение на заведенията

   Г-жа Маринова, за да си напишете статията, не се обикалят всички заведения, а се свързвате с представителната организация, която организира протеста и питате нея. Да, плевенските заведения се включват в протеста и ще бъдат в София на 27ми. А сега си напишете опровержение на написаното!

 4. Avatar of Румен П.

  Правда Маринова ти си говорила с 3-ма човека, които дори не са собственици, а обикновени управители!
  Спри да пишеш измислици, защото ще загубиш и малкото хора, които посещават този меко казано отвратиелно изглеждащ сайт…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *