Плевенски ортопед с нов оперативен метод за ендопротезно заместване на тазобедрена става

РОБЕРТ 1
д-р Роберт Халваджиян. Снимка – Плевен прес.

Д-р Роберт Халваджиян успешно е преминал специализиран курс за директен преден достъп за смяна на тазобедрена става, научи „Плевен прес”. Курсът се е провел в специална лаборатория във Варшава и е организиран от Швейцарския производител на изкуствени стави Mathys ltd. 

Курс е разделен на две части – практическа и лекционна.

Лекции и презентации са изнесли водещи специалисти от Белгия и Полша  в областта на тазобедреното ендопротезиране с директен преден достъп.Този достъпът позволява тазобедрената става да се смени без да се засягат мускули , като следоперативното възстановяване е много по – кратко за пациента в сравнение с другите достъпи.

На 15 и 16 декември по покана на д-р Халваджиян в МБАЛ „Авис Медика” ще бъде проф. д-р Дирк Джорисен, който има над 15 годишен опит в областта на ендопротезирането с директен преден достъп.

Ще бъдат извършени четири операции с директен преден достъп, съвместно с д-р Халваджиян и неговият екип. Ще бъдат използвани импланти на производителя Mathys. Повече за имплантите можете да прочетете на www.izkustvenastava.com

ПРОТЕЗИ
Снимка – д-р Роберт Халваджиян.
Споделете:

Прочетете също

Slavi

Водачът на листата на ИТН за 15 МИР Плевен Слави Трифонов се отказа да е депутат

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов е подал заявление, с което се отказва да бъде …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *