Плашещо: Щети/увреждания причинени от ваксината срещу Ковид 19

Снимка – интернет.

На своята фейсбук страница https://www.facebook.com/plamen.p.paskov/posts/784603379107325 Пламен Пасков е публикувал данни от 4-ти март, за щетите причинени от ваксините, според немски източник. Под неговия пост коментарите са многобройни. Почти всички изразяват недоверие към безопасността на сега прилаганите ваксини срещу Ковид 19.

Публикуваме един от тях, на Иванка Симеонова от Гърция, която казва: „Преведено на прост български – убили са близо 6 000 човека, които са се ваксинирали, с надеждата да не се разболеят от вируса…думи нямам, Хитлер, ряпа да яде. И са увредили 272 .781 Ей така….. за разнообразие. Едно уточнение: Първото не е странични ефекти , а “Щети/увреждания причинени от ваксината “-impfschäden, a второто е смъртни случаи”.

Вече никой не оспорва необходимостта от ваксини срещу чумата Ковид 19. Но и никой не казва цялата истина за тях. Ползи, вреди, печалби, политика, интереси, цел – какво в последна сметка са ваксините ? Какво да правим ? Продължават да умират хора, на които в смъртния акт като причина се пише „Ковид”. Продължават случаите на смърт след поставена първа или втора ваксина. Продължават и нежеланите странични реакции след поставяне на ваксина. Както продължават и случаите на липса от каквито и да било странични ефекти.

10 държави прекратиха ваксинирането с   Астра Зенека заради притеснения за нейната безопасност, информира Инвестор бг. Австрия е първата страна, прекратила прилагането на въпросната ваксина. Последваха я и други.

На 11-ти март със заповед на директора на Изпълнителната агенция по лекарствата, са блокирани наличните в страната количества от ваксината на AstraZeneca срещу COVID-19. На 22-ри март министърът на здравеопазването съобщава по Нова ТВ, че се възстановява ваксинацията с препарата, тъй като Европейската агенция по лекарствата нямала данни за неблагоприятни събития.

Най-неблагоприятното събитие обаче, е тревожността и страхът в хората, породени от липсата на единно мнение от медици и политици за ваксините и тяхното прилагане в момента.

В същото време, в 45-то Народно събрание депутати станаха лекари. В това число и от плевенски многомандатен избирателен район. Каква е тяхната истина за безопасността от ваксиниране ? Кога ще я чуем ?

В 45-то Народно събрание влязоха 9 плевенски депутати. Някои от тях с умопомрачителните над 4 000 преференции. Водачи на листи се кълняха в името на плевенчани, че ще работят за добруването им. Ще премахнат ли страха за здравето, като най-големия враг на това добруване ? Кога ще го направят ?

Самите ние, които изпратихме в Народното събрание своите предпочитани избраници – ще спрем ли да се мразим един друг, за да сме единни в главното – търсене на информация и отговорност  от деветимата депутати за най-важното – здравето !

Ще можем ли да бъдем повече граждани, отколкото гласоподаватели ? Защото пандемията няма да спре скоро. Това поне е сигурно.

Прочетете също

Сдружение „Плевенски обществен фонд - Читалища“ успешно финализира съвместен проект с Възпитателно училище интернат „Христо Ботев “ с.Подем „Менторство за приобщаване“.

“Менторство за приобщаване” – нов модел за работа с деца от възпитателно училище

Сдружение „Плевенски обществен фонд  – Читалища“ успешно финализира съвместен проект с Възпитателно училище интернат „Христо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *