Пламен Тачев от ГЕРБ и кметицата на с. Ясен обсъдиха проблема с помпената станция

Тачев село Ясен снимка

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Област Плевен Пламен Тачев и кметицата на село Ясен обсъдиха проблема с помпената станция. Заради лошото й състояние, при всеки по-сериозен дъжд, селото се превръща в една малка Венеция – преливащи шахти и наводнени улици.

„Проблемът е сериозен и той тръгва от там, че когато е направен водният цикъл, предишният кмет Спартански не е направил необходимите стъпки да бъде прехвърлен на ВиК. Вследствие на меко казано не добрата му поддръжка, той е абсолютно занемарен. И сега на новия кмет д-р Христов се пада „удоволствието“ да работи по този въпрос“, обясни Тачев.

„Трябва да се направи обследване какво е състоянието на пречиствателната станция и да се намери пресечната точка между Общината и ВиК, така че проблемът да бъде решен. Защото едно е ясно – това повече не може да продължава така! Не може при всеки проливен дъжд Ясен да е наводнен!“, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Област Плевен.

Пред събралите се жители на село Ясен кметицата Мариана Иванова припомни, че благодарение на партия ГЕРБ, кмета Валентин Христов и народният представител Пламен Тачев има проект и осигурено финансиране за цялостна реконструкция на пътя Ясен – Плевен, включващ двете платна, нови тротоари и ново осветление.

„За първи път с. Ясен има възможност да кандидатства по капиталовата програма на Община Плевен през МРРБ – заложени са вътрешни улици за цялостен ремонт, включително подмяна на водопроводи. Всичко това е благодарение на д-р Христов и екипа на ГЕРБ“, добави кметицата на Ясен.

В селото ще бъдат осигурени и нови контейнери за отпадъци.

ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА

https://fb.watch/sllJwUCp4D/

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

IOAN

На Еньовден отбелязваме рождението на Св. Йоан Кръстител Предтеча

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ МНОГО ИМЕНА Българската патриаршия чества рождението на Св. Йоан Кръстител на Еньовден …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *