Последни новини
Начало | Новини | Пламен Тачев: Докато някои викат ненужно “оставка”, аз правя доставка

Пламен Тачев: Докато някои викат ненужно “оставка”, аз правя доставка

Снимка – Итернет

След края на срещата с медиите относно дарението си за “Кайлъка”, депутатът Пламен Тачев отговори на няколко въпроса на “Плевен прес”. Господин Тачев е родом от Червен бряг, четвърти мандат депутат от МИР – Плевен от партия ГЕРБ. По настоящем е член на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и вероизповедания и права на човека.

Плевен прес: Как усещате случилото се през последните дни в  парламента и пред парламента, между политиците и хората?

Пламен Тачев: Усещам ги много нечистоплътно нещата и ги усещам  неправилно, много грозно, много непожелателно да се случва това. И вие сте свидетели на сцени, които са категорично инсценирани, които нямат за цел след тях да се случи нещо градивно, а имат за цел да се разруши. Ние правим нещо да съградим. Отвращавам се от хора, които правят нещо, за да го разрушат и това ми е болно и жално.

Чувствате ли се лично засегнат?

Чувствам, че никога няма да съм част от такова нещо. Да, чувствам се лично засегнат. Когато аз инициирам неща, които са за добро и с цел да се надгради, има хора които правят точно обратното. Сега се шегуваме с Миро и Наско /б.а. помогнали на Тачев при дарените кошчета за “Кайлъка“/, че докато някои викат ненужно “оставка”, аз правя нужната доставка.

Прочетете също

Информационен бюлетин на МВР-Плевен за 23-ти септември

Снимка – интернет ДОСЪДЕБНИ  ПРОИЗВОДСТВАНа 20 септември 2020 година около 11:45 часа в Плевен служители …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *