Пламен Николов е изборът на ИТН за министър-председател /обновена/

Пламен Николов получава мандата от президента Радев. Снимка – интернет.

В момента президентът Румен Радев връчва мандата на политическото ръководство на ИТН. Заедно със зам.председателя Тошко Йорданов и Филип Станев, в президентството с тях е и Пламен Николов, депутат от ИТН и вероятен министър-председател във втория кабинет на Слави Трифонов.

Пламен Николов е изборът на ИТН за министър-председател във втория кабинет на Трифонов. Това съобщиха информационните сайтове. Николов е депутат от партия ИТН в 46-то Народно събрание. Според сайта на ИТН, той роден в гр. Горна Оряховица на 27-ми юни 1977 год. Доктор по философия на правото, политиката, икономиката от СУ „Кл. Охридски“. Според сайта на партията, има над 15 години опит в предприемачеството, бизнес развитието и управлението на проекти. Бил е депутат и в 45-то НС.

Предприемач със собствен бизнес. Работил е с големи клиенти като Амазон, Интерспорт, ЕМАГ, Олимпийски национални комитети.

Владее английски, немски и руски езици.

От ляво на дясно: Пламен Николов, Ива Митева, Виктория Василева, Радостин Василев по време на посещението им в Плевен. Снимка – фейсбук.

Пламен Николов беше в Плевен по време на откриването на предизборната кампания на ИТН и представянето на листата с кандидат-депутати от партията. Водачът на листата и настоящ депутат от 15 МИР Плевен, го представи като част от ядрото експерти на ИТН. След номинацията на Николов за министър председател на страната, Василев е коментирал на своята фейсбук страница следното: „Честито за номинацията на Пламен Николов. Един уважаван от мен специалист и човек, който притежава всичко необходимо, за да успее! И най-важното МОРАЛ!Снимката е от откриването на последната предизборна кампания на Има Такъв Народ в Плевен! Време е за ДРУГО!“.

Васил Антонов, бивш плевенски депутат три мандата, също е публикувал на своята страница информация за Пламен Николов, в която съобщава, че същият е високо квалифициран специалист и депутат от шуменския избирателен район.

Няма коментари или информации относно Пламен Николов, във фейсбук страниците на останалите 8 плевенски депутати

Прочетете също

Надпреварата за народния вот е в ход – кои са първите регистрирани

Надпреварата за народния вот е в ход – кои са първите регистрирани

Снимка – Интернет. Две партии и една коалиция са регистрирани до днес, 25 септември, за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *