Петя Василева – председател на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен, с телефонна агитация „да се гласува за правилния човек” на балотажа

От дисплея на телефона на Румен Стефанов. Първият номер е на Петя Василева.

Румен Стефанов, 45 –годишен, от Плевен, ни информира, че днес в 12.43  часа е получил обаждане от Петя Василева, която го е приканила да гласува на балотажа в Плевен за „правилния човек”. Пред „Плевен прес” Румен Стефанов заяви, че в момента не членува в никоя партия. Преди време е бил симпатизант на ГЕРБ. Според него това е причината Петя Василева да знае телефонния му номер.

Румен Стефанов е посетил щаба на ИК за издигане кандидатурата на Г. Спартански когато за втори път получава обаждане от П. Василева, с което му заявява, че  е  получила позвъняване от неговия номер, но не желае да говори с него. Пред „Плевен прес” Р. Стефанов заяви, че не е набирал номера на Василева и няма обяснение защо го търси втори път с този повод.

По време на разговора между двамата, Румен Стефанов е предал телефона на Георг Спартански, който е предупредил Петя Василева да спре с тези нарушения. „Изтърпях помията на ПИК и БЛИЦ, всичкия ви черен пи ар, спрете се вече, защото утре пак ще трябва да се гледаме в очите. Засрамете се вече, жена сте на прокурор, а нарушавате закона. Спрете с тези акции и то по време на балотаж”, е заявил Георг Спартански на Петя Василева. Тя е обяснила, че всъщност „е приканвала да се гласува“.

ОТ ИК за издигане кандидатурата на Г. Спартански ще внесат жалба в ОИК за недопустимото нарушение от страна на Петя Василева по време на балотажа в Плевен.

Споделете:

Прочетете също

Лена Бориславова: 4 000 лв. на месец получават говорителите на руската пропаганда

Лена Бориславова, началник на кабинета на Кирил Петков. Снимка – стоп кадър Дарик тв. Обществени …

Един коментар

  1. Илв и Петров

    Бравос на др.Василева това си може . И това ще отстоява правата на плевенчани.срам и позор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.