Начало | Новини | Петя Василева: Неморално е да ни изключат, морално е да останем да работим

Петя Василева: Неморално е да ни изключат, морално е да останем да работим

Петя Василева, общински съветник и зам.председател на ОбС – Плевен. Снимка – Плевен прес.

Това отговори Петя Василева на въпрос на БНР: “Морално ли е да останете общински съветници след като сте изключени от ГЕРБ” ?

Петя Василева обясни, че те са избрани от хората, за да работят в защита на техните интереси, за което са получили доверието на избирателите. В случая няма значение от коя партия са, значение има тяхната дейност за гражданите на Плевен.

Тя категорично отхвърли всякакви внушения за напускане на Общинския съвет в Плевен, тъй като до сега и четиримата /П. Василева, Хр. Михайлов, Й. Грижов, д-р Й. Георгиев, б.а./ са работили съвестно и отговорно като общински съветници. Така ще продължат и занапред. А исканията за напускането им на Общинския съвет Петя Василева обяви като злостни и користни.

Тя информира, че и четиримата запазват позициите си като председатели и членове на комисии, както и като зам.председател на ОбС. Но допълни, че ако някой от членовете на ОбС поиска оставката им, това ще бъде след решение на всички общински съветници.

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

4 коментара

 1. Бойко Пурата

  Що за алогичност? Влизаш в листата на ГЕРБ! Гласуват за теб хиляди редови членове на тази партия! Мацаш партията с действията си и се афишираш за морален лапач! Къде има такава порочна логика? Измитайте се от ОбС! Не сте никакви съветници! Позор!

  • Е на това му се вика наглост, граничеща с безочие. Ами едва ли някой се сеща да си направила нещо в интерес на плевенчани. Като кърлеж се е впила, изключитено тъпо същество,намърдало се в ГЕРБ да избива комплекси. Напускай час по скоро .

 2. член на ГЕРБ

  Нямаш ли поне малко достойнство, госпожо Халтура?

 3. чичето

  Незначителна като личност, но вкопчена с нокти в едно велико социално “НИЩО”! Боже, отърви страдалческите ни възприятия от този социален тумор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *