Петима бяха протестиращите пред Министерството на спорта

IMG 20220622 175520
Снимка – Плевен прес

Малко на брой протестиращи се бяха събрали пред Министерството на младежта и спорта към 18:00. Час по-рано на същото място се очакваше протест на симпатизанти на “Има такъв народ” с искания за отзоваване от Народното събрание на шестимата депутати и спортния министър Радостин Василев, напуснали партията през миналата седмица. Информацията за протеста бе първоначално споделена във Фейсбук профила на самия Василев. По негови думи привърженици на ИТН са били подканвани от Тошко Йорданов да изразят недоволството си срещу напускащите формацията министър и депутати.

Плевен прес” бе на място пред Министерството на спорта още от 17:00. Репортерът ни не успя да зърне друг освен трийсетината дежурящи в района полицаи.Впоследствие няколко души дойдоха, като към шест часа техният брой бе петима душа.

IMG 20220622 175431
Снимка – Плевен прес

Съсредоточаване на полиция и към настоящия час се наблюдава из Княжеската градина, Народното събрание и Софийския университет. Там те ще да останат по време на големия протест в подкрепа на кабинета “Петкова”, започващ тази вечер от 18:30. Кога той ще приключи, все още не е ясно. Непредизвестена остава и развръзката на внесения от ГЕРБ-СДС вот на недоверие към правителството.

IMG 20220622 171345
Снимка – Плевен прес
Споделете:

Прочетете също

KrK1 2024

ВМРО: Да бъдеш здрав не трябва да бъде лукс в ЕС през 21 век!

ПРЕДЛАГАМЕ СЪЗДАВАНЕТО НА ОБЩ ЕВРОПЕЙСКИ ЗДРАВЕН ГАРАНЦИОНЕН ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ Това предложение прави председателят на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *