Още един нов депутат от Плевен влиза в Народното събрание

Сграда Народно събрание. Снимка – интернет

Още един нов депутат от 15 МИР Плевен, влиза в народното събрание. Това става възможно след новите назначения, които министърът на спорта Радостин Василев направи в УС на Спортния тотализатор. С негова заповед от 17-ти януари старото ръководство е освободено и на негово място са назначени тримата нови членове в ръководството на тотализатора. Между тях е Александър Тодоров, депутат в 47-то НС от 15 МИР Плевен. По този начин на негово място влиза следващият от листата на „Има такъв народ“ Плевен.

Това е Деян Петков, който е четвърти в листата. Петков е 33-годишен, семеен, с 2 деца. Той е кореняк плевенчанин, учил в езиковата гимназия в Плевен и в момента е преподавател по английски език в Спортното училище. Освен високата си езикова квалификация, дадена му и от Кембридж, Деян Петков има и втора специализация – „криминалистика“. В Спортното училище в Плевен се ползва с уважението на колегите си и доверието на учениците си.

С влизането на Деян Петков като като депутат в 47-то Народно събрание, „Има такъв народ“ Плевен, има един министър, двама депутати, един областен управител, един член в УС на Българския спортен тотализатор.

Деян Петков Снимка – фейсбук.

Споделете:

Прочетете също

В Червен бряг наградиха 17 спортисти и един треньор за високи спортни резултати

Д-р Цветан Костадинов, кмет на Община Червен бряг и Патрицие Найманова, носител на два златни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.