ОФК „Спартак – Плевен“ е домакин на футболна среща на 13 август

Снимка – интернет.

Утре /13 август/ ОФК „Спартак – Плевен“ е домакин на „Добруджа – Добрич“. Двубоят е от петия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига.

„Подготвяме се за мача като за всеки друг – сериозно, с необходимата отговорност и мотивация. Добруджа е сериозен съперник, преследващ високи цели. Ние също гоним нашите – победи във всеки двубой. За съжаление все още не можем да разчитаме на бразилските ни попълнения, както и на възстановяващите се от контузии Лъчезар Ковачев и Руси Чернаков. С тях бихме имали по-голяма дълбочина в състава и по-дълга резервна скамейка“, коментира старши треньорът на плевенчани Красимир Бислимов.

Втора професионална лига – V кръг, 13 август 2022 г., събота, 18:00 часа:

Спартак (Плевен) – Добруджа (Добрич)

Стадион: „Плевен“

Главен съдия: Георги Давидов – Велико Търново

Асистенти: Георги Дойнов – Велико Търново и Венцислав Банчев – Ловеч

Четвърти съдия: Михаел Павлов – Велико Търново

Съдийски наблюдател: Илко Топалов – Пловдив

Делегат на БФС: Милен Бельов – Враца

Ръководството на ОФК „Спартак – Плевен“ с апел към феновете на отбора

„Скъпи привърженици на „Спартак“, драги любители, фенове и присъстващи зрители на домакинските срещи на отбора. Обръщаме се към Вас с молба, апел и желание за промяна. Вървим в правилна посока. Време е, да направим така важната стъпка, заедно!

Не хвърляйте предмети по длъжностни лица, противникови състезатели, част от лица свързани с противников отбор или футболния терен.

ОФК „Спартак“ подлежи на сериозна санкция за подобни действия, с които ощетява финансовия бюджет, който е толкова нужен за бъдещето на клуба.

Вярваме във Вас, имаме нужда от вашата подкрепа. Заедно да покажем, че Плевен е част от футболната история. Дружните ни усилия ще ни върнат, там където е нашето място“.

Споделете:

Прочетете също

Община Червен бряг стартира прием на заявления за услугата „Топъл обяд“

Снимка – интернет. Процедурата „Топъл обяд“ е продължение на успешното изпълнение на тази операция в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.