Официално е открит туристически сезон „Лято 2023“

ТУРИЗЪМ
Официално е открит туристически сезон "Лято 2023"

На 21-ви май, неделя, Министерството на туризма официално откри туристически сезон „Лято 2023+. Това стана във Варна – к.к. „Св. Св. Константин и Елена“. Официалното откриване на „ЛЯТО 2023“ се провежда под патронажа на министрите на туризма и на външните работи на Република България в присъствието на широк кръг от гости, официални лица, министри, народни представители, Дипломатическия корпус, представители на органите за местно самоуправление и браншови организации.

Тази година туристическият сезон „Лято 2023“ ще премине и под знака на тържествените чествания по случай 115-та годишнина на най-стария черноморски курорт в България – „Свети Свети Константин и Елена“, които се провеждат с подкрепата на Министерството на туризма и община Варна.

В община Плевен за сезон „Лято 2023“ се предвижда изложение „Сторгозия” през м. септември с участието на винопроизводители от плевенския регион и Северозападна България. В рамките на изложението се предвиждат много съпътстващи мероприятия. Това е залегнало в приетата през м. март т.г. от Общински съвет – Плевен „Програма за развитие на туризма в община Плевен за 2023 година“.

       

 

Споделете:

Прочетете също

dm2709 113

Долна Митрополия отпразнува 46-ата годишнина от обявяването ѝ за град

. Снимка: Община Долна Митрополия Обновеният площад в Долна Митрополия прие огромно множество хора за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *