От НУ „Христо Ботев“ – Плевен, изненадаха с мартеници председателя на Общинския съвет и администрация

Учители от НУ “Хр. Ботев”, Плевен с оригинални мартеници за председателя на ОбС. Снимка – пресцентър ОбС.

От екипа на Начално училище „Христо Ботев“ в Плевен изненадаха днес с мартеници председателя на Общинския съвет Мартин Митев и служителите в отдел „Местно самоуправление“.

Деца от училището пожелаха на Мартин Митев и екипа му здраве, радост и нови надежди и споделиха, че лично са изработили червено-белите символи  по време на заниманията си в училище. От своя страна Мартин Митев благодари на НУ „Христо Ботев“ за вниманието и милия жест и пожела на децата да са здрави, да се радват на игрите, но да не забравят и ангажиментите си в училище.

Снимка – пресцентър ОбС.

Директор на Начално училище „Христо Ботев“ в Плевен е общинският съветник и председател на Постоянната комисия по “Образователна политика и читалищна дейност” Цветелин Горанов. Най-голямата мартеница, подарена от децата, вече украсява председателския кабинет в сградата на Община Плевен.

Прочетете също

ХV-ят Регионален детско-юношески конкурс "Фолклорни приумици" за певци и инструменталисти се проведе без участници от община Червен бряг

ХV-ят Регионален детско-юношески конкурс “Фолклорни приумици” за певци и инструменталисти се проведе без участници от община Червен бряг

Организатори на конкурса са Народно читалище “Никола Йонков Вапцаров 1908” – гр. Червен бряг и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *