Отпуснаха средства на Община Долни Дъбник за ремонти на улици и спортна площадка


МОН обезпечи финансови средства в размер на 96552 лева за ремонт на спортна площадка „Игрище за баскетбол“ в СУ „Христо Ботев“ гр. Долни Дъбник.


Министерски съвет пък предоставя 300 000 лева на община Долни Дъбник предназначени за ремонт на улици и подстъпи към гробищните паркове в населените места.
На интернет страницата на Общината, Кметът Иван Ветов, благодари на Правителството за разбирането и на Стефан Бурджев, депутат в 44-то НС от ПГ на „БСП за България“ за помощта и съдействието.


„Ремонтите са изключително необходими, тъй като уличните платна водещи към гробищните паркове в населените места са в лошо състояние и се нуждаят от цялостно обновяване. Съществуващите спортни площадки и игрища в двора на СУ „Христо Ботев“ са в незадоволително състояние и това затруднява реализирането на спортни дейности – учебни и извън класни. Вярвам, че с реализирането на тези проекти ще направим още една стъпка към нашата цел- да превърнем община Долни Дъбник в по-добро място за живот.“ – категоричен е кметът Ветов.

Споделете:

Прочетете също

Пламен Александров: 700 руски граждани живеят в област Плевен

Пламен Александров. Снимка – Плевен прес.  Пламен Александров е координатор на ПП „Русофили за Възраждане …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.