Откакто ГЕРБ е виновен за всичко – животът стана по-лек

Снимка -интернет

Това е мнение на наша сънародничка, което с изключение на „изтока”, напълно подкрепяме. За „изтока” ще кажем само, че много отдавна политическият компас сочи „запад”, с адрес в София. В този компас няма опция „България“.

Всичко останало е написано с болка и гняв, които не могат да те оставят равнодушен. Тъжното е, че такива гласове остават самотни. Още по-тъжно е, че идват от чужбина, от българи, които милеят за България. Често пъти повече от нас, които сме тук.

„Откак ГЕРБ е партията, виновна за всичко, животът стана някак си по-лек. БСП не е повече онази ужасна насилница, която познаваме от 44-та до днес. ДПС няма обръчи от фирми. СДС не е предавала своите и е щяла да извърши лустрация, ако не беше имала толкова ДС кадри в редиците си и т.н.

Всички са в бяло- чисти, некорумпирани и некорумпиращи, защитаващи българския интерес и достойнство.

Нямат значение повече и бюрокрацията, изостаналостта, цените, липсата на детски градини, най-ниските заплати и доброто образование. Нямат значение даже ромите.

Има значение само съдебната реформа- този тотем на бъдещето. Няма значение, че съществуващите до тук закони и конституция не се спазват, защото ние се борим за правова държава като цяло, а не- за закон по закон поотделно.

Когато ГЕРБ греши, грешат всички гербери. Когато казват, че ние – другите, грешим, в грешка са те, тези, които казват, че грешим. Защото ние не грешим, а действаме избирателно и според това, което “носим в сърцето си”.

Питайте! Питайте кой какво носи в сърцето си и отговорът решава въпроса. Дори и за конституция да става дума.

Няма значение здравето, защото има значение зеленият сертификат. Ние него размахваме пред Европа. Ние с него, убеждаваме гласоподавателя. Кой умрял, умрял. Пена не е вече медицинска сестра.

Иначе, за вируса, всеки е свободен да каже, каквото си иска – ние така разбираме демокрацията. Като рулетка- веднъж черно, веднъж червено, все чипове се раздават. Който и да е крупието, защото не на всеки е дадено да е крупие.

Кой какъв е, се решава от изток, но това вече няма значение, защото за всичко, партията ГЕРБ е виновна.

Няма значение управлението на държавата, защото има значение броят на коремните, които PiPi Зеленото чорапче може да направи във ваканцията за изборите.

В една държава, която сама се е отказала от избор, ГЕРБ са виновни за всичко!

Всички други са невинни!

Няма и други партии, за които да се гласува. Ако някой каже: “Аз искам лустрация. И имам сериозна програма”, дайте му 0,…%

Гласувайте за невинните, защото те са без минало. От 1944-та година насам. И с второ броене – на балотаж, от 1989-та година насам.

Дръжте се за ченгетата, че там е сигурно.

Чип?”

Пати Биски,

25.10.2021 год.

Милано, Италия

Споделете:

Прочетете също

Никопол празнува на 12 и 13 август

Община Никопол. Снимка – интернет. Община Никопол с празнична програма по случай празника на града. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.