Последни новини
Начало | Новини | Организират обществено обсъждане на отчета на бюджет 2019 на общината

Организират обществено обсъждане на отчета на бюджет 2019 на общината

Председателят на Общинския съвет Мартин Митев

Председателят на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев организира обществено обсъждане на отчета на изпълнение на бюджета на Община Плевен за периода 01.01.2019 – 31.12.2019 год. Обсъждането ще се проведе на 13 август /четвъртък/ от 17.00 ч. в Конферентната зала на Община Плевен в сграда “Гена Димитрова”


„Общественото обсъждане на отчета на Бюджет 2019 се организира на основание чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси и чл.60 от Наредба № 10 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Плевен“, информира относно процедурата Мартин Митев.

Съгласно Закона за публичните финанси след публичното обсъждане на изпълнението на общинския Бюджет 2019 Общинският съвет на Плевен трябва да приеме отчета не по-късно от 30 септември на годината, следваща отчетната.
Във връзка с предстоящото обсъждане на отчета на Бюджет 2019 на Община Плевен всеки може да се запознае с материала на интернет страницата на Общински съвет – Плевен: https://obs.pleven.bg/, раздел „Заседания“/„Заседания на постоянни комисии през месец август 2020 -https://obs.pleven.bg/bg/zasedaniya-na-postoyanni-komisii-prez-mesets-avgust-2020-g

Прочетете също

Болни и възрастни хора в община Плевен се обгрижват от 12 човека по време на пандемията

Миглена Цанова, организатор дейности по проект “Патронажна грижа”. Снимка – личен архив. От началото на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *