Онлайн състезание на деца от плевенски учебни заведения

Онлайн грамота за победителите. Снимка – личен архив.

Албена Атанасова – председател на Комисията по връзки с обществеността на НУ „Отец Паисий“ – Плевен съобщава за онлайн среща – състезание на деца от ДГ „Щастливо детство“ и второкласници от НУ „Отец Паисий“ на тема „Пазим здравето – да играем и знаем“.

Децата от ІІІ А група „Детелинки“ от ДГ „Щастливо детство“ с учители Мими Радулова и Цветослава Илиева са гостували  онлайн на  учениците от ІІ в клас – „Далматинци“ с класен ръководител Радка Топалска на НУ „Отец Паисий“.

Малчуганите от детската градина са  участвали в онлайн състезание на тема „Пазим здравето – да играем и знаем!“.

 Бъдещите ученици, разделени в два отбора „Плодове“ и „Зеленчуци“,  се състезавали да разпределят плодовете и зеленчуците на правилните им места в анимирани задачи. Състезанието продължило с гатанка, чийто отговор е трябвало да открият, като подредят пъзел.

Към второкласниците било отправено предизвикателството да отгатнат гатанките, които децата от градината им били подготвили.

 За отличното си представяне група „Детелинки“ е  получила виртуална грамота.

Срещата е част от плана за съвместна творческа и образователна дейност между децата от предучилищна възраст в ДГ „Щастливо детство“ и учениците от НУ „Отец Паисий“ с цел подпомагане прехода към начален етап на обучение по посока повишаване на личностното, емоционалното, творческото и физическо развитие на подрастващите.  

Споделете:

Прочетете също

Новите 14 електробуса и зарядни станции за тях, вече са в Плевен

Новите електробуси. Снимка – пресцентър община Плевен. Нови 14 електробуса и също толкова зарядни станции …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *