ОДМВР – Плевен ще проверява себе си

На 18-ти март 2019 год. журналистката Правда Маринова изпраща писмо до пресцентъра на МВР – София, в което се казва следното: „Във връзка с публикации от м. януари насам на сайта „Фрогнюз“ и репортажи на Нова ТВ за ставащото в ОДМВР – Плевен относно корупционни практики на служители в същата дирекция, моля за интервю с директора на ОДМВР – Плевен ст.к. Красимир Начев.“

Писмото е получено в София и препратено на ОДВМР – Плевен. На 20-ти март от МВР – Плевен се получава отговор, в който се казва: „Уважаема госпожо Маринова, във връзка с постъпило Ваше писмо от 18 март 2019 год., депозирано по електронна поща, уточнявам, че със заповед на директора на ОДМВР – Плевен е сформирана комисия за изясняване на фактическата обстановка по повод публикации в медиите. Проверката е след самосезиране и има процедура, която трябва да се спази. Всички коментари преди цялостното приключване на проверката навеждат към съмнения за преднамереност и възможност за влияние върху резултатите от дейността на комисията“. Подпис – директор на ОДМВР – Плевен, старши комисар Красимир Начев.

Така разбираме, че МВР ще проверява себе си. Ще чакаме резултатите от работата на въпросната комисия. Дано това не се превърне в чакането на Годо.

Споделете:

Прочетете също

Според социологическите агенции „Възраждане” е четвърта политическа сила. Според „Възраждане” – са първа.

Снимка – интернет. Социологическите агенции Тренд, Галъп и Алфа рисърч публикуваха свои проучвания за електоралните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.