Общоградското средношколско общежитие в Плевен постави финал на учебната година

Снимка – ОСО Плевен.

С поредица от кулинарни и спортни прояви, връчване на награди от участия в конкурси и танцова надпревара, Общоградското средношколско общежитие в Плевен постави финал на учебната година и началото на лятната ваканция.

Снимка – ОСО Плевен.

Най-добрите кулинари сред учениците в ОСО – Плевен, демонстрираха своите кулинарни умения, след което „резултатите“ бяха представени и дегустирани от всички в изложба. Най-добрите спортисти пък се включиха в организираните приятелски срещи по волейбол, тенис на маса, бадминтон и народна топка, където един срещу друг застанаха отборите от ученици и учители. „Победителите в отделните игри обещаха задължителен реванш на победените още през септември. В случая, обаче, важен е не резултатът, а спортсментския дух на игрите и това, че се забавлявахме заедно“, сподели Веселка Лилова, директор на Общежитието. И добави:

Снимка – ОСО Плевен.

„Благодарение на сърцатата и професионална работа на целия екип,  на активното участие на нашите ученици и на приятелството, изградено помежду ни, успяхме да приключим успешно една динамична и различна учебна година. Тя ни поднесе много изненади, научи ни на много нови неща и най-вече на това – да ценим общуването и приятелството помежду си.“ От името на целия екип на ОСО – Плевен, Веселка Лилова пожела на всички ученици хубаво лято и весела ваканция. 

Снимка – ОСО Плевен.

За 230-те ученици на ОСО – Плевен началото на юли е начало на лятната ваканция, а за екипа на Общежитието – начало на ремонтни дейности по обновяване на материалната база и облагородяване на дворното пространство в очакване на новата учебна 2021/2022 година.

  ОСО – Плевен

Прочетете също

Мартин Заимов /ДБО/: В момент на несигурност, свободата на личен избор трябва да бъде уважена

Мартин Заимов, включен в листа на „Демократична България – Обединение“ Плевен. Снимка – интернет Финансистът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *