Общински съветници от „БСП за България“ – Плевен с предложение за промени в ръководството на постоянните комисии в Общинския съвет

sesiq44 1
Сесия
на Общински съвет – Плевен. Снимка – Пресцентър.

На 29 юли 2021 г. (четвъртък) от 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова“  ще заседава Общински съвет – Плевен.

Ще бъде разгледано и предложение относно промяна на ръководния състав на ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ и ПК по „Образователна политика и читалищна дейност“. Негов вносител е Свилен Атанасов – Председател на групата съветници „БСП за България“.

Социалистите предлагат  мястото на Владислав Димитров Монов  като председател на  ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ да заеме Калин Орлинов Кръстев. Мястото на Цветелин Ненчев Горанов като председател на ПК по „Образователна политика и читалищна дейност“ да заеме Толя Димитрова Първанова.

Мотивите са „.. на основание обективния факт, че групата на съветници  „БСП за България“ е най-многочислената в настоящия формат на Общински съвет – Плевен, както и поради необходимостта да бъде спазен принципа за пропорционалност в ръководния състав на създадените постоянни комисии“,  се казва в предложението.

Какво решение ще вземе Общински съвет – Плевен по това предложение предстои да разберем на 29 юли 2021г.

Споделете:

Прочетете също

1 5

Състезания по гребане с туристически каяк, спускане с велосипеди и футбол тази събота в Плевен

Поредица от спортни прояви ще бъдат част от съботния ден в Плевен, съобщават от общинската …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *