Общинският съветник от Плевен Георги Славов с 4 медала от Републиканско първенство по плуване

Снимка – Лечен архив.

Общинският съветник Георги Славов от състава на Общински съвет – Плевен, спечели два златни, един сребърен и един бронзов медал от провелото се в гр. Сандански Републиканско първенство по плуване за ветерани. В надпреварата участваха над 250 състезатели от цялата страна, както и от чужбина – Алжир, Германия и Египет.

Общинският съветник, който е част от групата на БДЦ бе над всички в дисциплината 400 м свободен стил. Златото е особено ценно, защото тази дисциплина изисква голяма издръжливост и спортен дух.

Георги Славов е уважаван учител по физическо възпитание и спорт, общински съветник и съдийски наблюдател в професионална „А“ футболна група. Той вярва, че неговите успехи са пример за подражание в родния му град, както и, че успехите му на спортното поприще допринасят за популяризиране на спорта в община Плевен. Това лято Георги Славов отпразнува и своя 50-годишен юбилей, но това не му пречи да демонстрира младежки дух и ентусиазъм.

Честита награда и още много спортни успехи!

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *