Община Червен бряг с обновен и модерен сайт

Община Червен бряг е с обновен сайт. Това е факт от няколко дни, като промяната е видима още с влизането в него. Новият дизайн е по-подреден и позволява по-бърз достъп до важните категории като Новини, Обществена информация, Местни данъци и такси, Услуги, Профил на купувачи и Публични регистри.

Шрифтът е доста по-четлив от предишния използван, като качените снимки на паметници, градския център и природни пейзажи правят мигновено впечатление на гостите на сайта.

Създадена е и временна препратка към информация, свързана с борбата срещу COVID-19. На нея са качени всички кметски заповеди по дати, както и разяснителни материали за превенцията срещу вируса.

В раздел „Новини“ редовно се качват всички кметски съобщения, заповеди, новини от ВИК, както и всякаква важна за гражданите информация. Така се продължава практиката и от миналия сайт, само че по-нагледно.

В ‘“Администрация“ читателите могат да се запознаят с визитките на кмета, неговите заместници , както и структурата на общинската администрация по отдели. Съществува и отделен раздел за Общинския съвет с профил /снимка и политическа принадлежност/ на всеки от избраниците.

Качени са и полезни връзки към към стария вид на сайта, транспорт, КПКОНПИ , Административен регистър, Районен съд – Червен бряг, РУ Червен бряг, Бюро по труда и Агенцията за социално подпомагане.

Има и опция за абонамент към сайта, като регистриралите се получават известия за всички събития и актуални новини от Община Червен бряг.

Най-долу на главната страница са налични преки връзки към обособени страници като Здравеопазване, Култура, Туризъм, Спорт, Екология и Образование.


Споделете:

Прочетете също

Тържествено отбелязаха 75-та годишнина на военно формирование 22160 – Плевен

Снимка – Плевен прес. На 2-ри декември от 11:00 ч. на централния площад „Възраждане” в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *