Община Червен бряг днес представя завършения проект по саниране на обществена сграда

Cherven Bryag Central Square

Община Червен бряг днес завършва успешно спечелен европейски проект. В качеството си на бенефициент тя днес ще проведе заключителна пресконференция на проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общинска сграда „Социална служба“ на територията на гр. Червен бряг” по оперативна програма „Региони в растеж“  2014-2020 г.

    Основна цел на проекта е подобряване качеството и социалните услуга на публичната инфраструктура в гр. Червен бряг, един от опорните центрове от 4-то ниво на националната полицентрична система. Това се случи чрез изпълнение на дейности за увеличаване на енергийна ефективност в общинска сграда „Социална служба“ – Червен бряг./саниране/

    Общата стойност на проекта е 689 649,00 лева, от които от Европейския фонд за регионално развитие – 586 201,66  лева и национално финансиране – 103 447,34 лева. Договорът е със срок за изпълнение – 30 месеца.

   Събитието ще се състои на 31.05.2019 г. (петък) от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община Червен бряг при НЧ „Никола Й. Вапцаров 1908“.

Споделете:

Прочетете също

640 420 sela bez tok zaradi otkradnata zhica

Разкриха кражба на ток в село Милковица

Разкриха кражба на ток в частен имот в село Милковица на 12 април. Електрическото табло …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *