Начало | Икономика | Община Червен бряг днес представя завършения проект по саниране на обществена сграда

Община Червен бряг днес представя завършения проект по саниране на обществена сграда

Община Червен бряг днес завършва успешно спечелен европейски проект. В качеството си на бенефициент тя днес ще проведе заключителна пресконференция на проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общинска сграда „Социална служба“ на територията на гр. Червен бряг” по оперативна програма „Региони в растеж“  2014-2020 г.

    Основна цел на проекта е подобряване качеството и социалните услуга на публичната инфраструктура в гр. Червен бряг, един от опорните центрове от 4-то ниво на националната полицентрична система. Това се случи чрез изпълнение на дейности за увеличаване на енергийна ефективност в общинска сграда „Социална служба“ – Червен бряг./саниране/

    Общата стойност на проекта е 689 649,00 лева, от които от Европейския фонд за регионално развитие – 586 201,66  лева и национално финансиране – 103 447,34 лева. Договорът е със срок за изпълнение – 30 месеца.

   Събитието ще се състои на 31.05.2019 г. (петък) от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община Червен бряг при НЧ „Никола Й. Вапцаров 1908“.

Прочетете също

Засилва се контролът върху прилагане на противоепидемичните мерки в област Плевен

Снимка – пресцентър Областна администрация, Плевен. Стриктен контрол по отношение на прилагане на противоепидемичните мерки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *