Община Плевен с грамота от Германо-българската индустриално-търговска камара

gramota2

Община Плевен получи благодарствена грамота от Германо-българската индустриално-търговска камара за дългогодишно ползотворно сътрудничество с камарата и за успешно реализирани съвместни проекти и инициативи. Новината съобщи на редовното оперативно заседание на ръководството на администрацията кметът Георг Спартански, който получи грамотата на специална церемония в столицата. Признанието е не само за сегашното ръководство, а и за предходните, за полаганите от нас целенасочени усилия във времето в посока добро сътрудничество, допълни г-н Спартански. Той уточни, че решението на „Леони” новият им завод да е в Плевен, е станало и със съдействието на Германо-българската индустриално-търговска камара.

На церемонията в столицата президентът на ГБИТК Тим Курт е изразил радостта си от факта, че през изминалата година много нови германски инвеститори са избрали България за инвестиционна дестинация, а тези, които вече са в страната, са постигнали нови успехи.

gramota1

 

Споделете:

Прочетете също

441457767 7095821473855128 6866520973874913945 n

Ивелин Първанов, водач на листата на “Възраждане” в Плевен: АЕЦ „Белене“ е национално богатство, което може да работи 1 век

От ляво надясно: Ивелин Първанов – водач на листата на “Възраждане” в 15 МИР Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *