Община Левски зарадва с конкурс малки и големи в страната

Снимка – пресцентър община Левски

Конкурсът за коледна картичка „Весела Коледа за всички”обявен  от Община Левски и МКБППМН изненада организаторите. От общински  конкурсът се превърна в национален с над 200 участници от цялата страна и близо 400 картички  от всички възрастови групи.

Духът на светлите християнски празници ,явно е провокирал творческото въображение на децата и младежите, в условията на наложените  ограничения .Коледният дух на многобройните детските творби влезе в Общината и това наложи отличените да бъдат повече от обявените .С това Община Левски поощрява активността на децата и младежите, съобщи Петя Чолакова-гл.експерт „Образование ,култура и спорт”.

Най-много, разбира се, са участниците от град и община Левски.Сред отличените са участници  и от Варна и Каварна ,Плевен и Перник, Сунгурларе и др.

Снимка – пресцентър община Левски.

Общо 57 са наградите  в конкурса, като  37 от тях са в четирите възрастови групи за 1 ,2 и 3 място и поощрителни награди.

20 са специалните награди за екипите ,участници в конкурса .Всички отличени  и наградени може да видите на интернет страницата на Общината, където е публикуван протокола за класираните участници в конкурса за коледна картичка”Весела Коледа за всички”.

На 16 декември организаторите поканиха всички участници в конкурса от община Левски  за връчване на наградите .

Кметът на община Левски –Любка Александрова поздрави децата,  младежите , педагозите за коледния дух и творчески успехи, пожела весели празници и връчи наградите.

Снимка – пресцентър община Левски.

Наградите на участниците от страната вече са  изпратени, информират от Община Левски .

Споделете:

Прочетете също

Завърши ремонтът на подлеза в жк „Сторгозия”. Изгражда се прилежащата инфраструктура

Приключи ремонтът на втория пешеходен подлез в Плевен в района на Стара гара. Днес кметът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *