Община Кнежа кани жителите си на пешеходен поход в Деня на независимостта

119651385 327146801944018 3694925925663659812 n

Община Кнежа се включва в кампанията „Нестле За Живей Активно! 2020″. “Плевен

прес” вече съобщи това в предишен свой материал миналата седмица. Кампанията дава възможност на общината да спечели финансиране за изграждане или подобряване на спортни площадки, спортни бази, спортни съоръжения и др.

По този повод на 22-ти септември от 09:00 часа ще стартира пешеходен поход в града. В него могат да се включат малки и големи. Всеки, който желае да се включи, трябва да бъде подготвен с подходящо облекло, удобни обувки и шапки, информират от общинския пресцентър.

Маршрутът, по който походът ще се проведе, е следният:

Градски стадион „Мизия” – ул. „Марин Боев” – ул. „Кирил и Методий” – ул. „Георги Димитров” – зоопарк „Гергана” и обратно до сградата на Общинска администрация.

Достигналите крайната дестинация – Зоопарк „Гергана” ги очаква томбола с много атрактивни спортни награди, за стимул и подобряване на тонуса след пешеходния поход.

В националния конкурс за спонсорство участват много общини от страната, всяка от тях със собствен проект. От активното участие на всеки един в похода, зависи дали общината ще спечели нужното финансиране за спортните терени.

Колкото повече участници, толкова по близо до целта, която ни обединява. Дали ще спечелим зависи от активното участие на всички нас! Заедно можем повече!“, съобщават още от Пресцентъра на Общината.

Споделете:

Прочетете също

2 10

УМБАЛ “Д-р Георги Странски” – Плевен е предпочитана за обучение на студенти, специализанти и стажанти

УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ ЕАД в Плевен се очертава като модерна и предпочитана база за …

Един коментар

  1. светослав

    Сигурен съм, че на този ден, дори тази спортна проява ще бъде отразена като протест по случай третото /или което е вече там/ въстание. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *