Община Кнежа е взела участие във форум „Българските общини – постигане на европейски стандарт за качество на управлението на местно ниво“

Снимка – община Кнежа.

В периода 23-25 ноември Община Кнежа е взела участие във форум „Българските общини – постигане на европейски стандарт за качество на управлението на местно ниво“, който е бил организиран от Министерството на регионалното развитие и благоустройството в гр. Велинград.

На форума са били поканени 22 български общини, носители на приза „Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво“, сред които е и Община Кнежа за шести път.

Представителите на всяка община са споделили свои добри практики и иновативни решения в своята дейност. На официална церемония Областният управител на Област Пазарджик е връчил награда на всяка община – кристален многостен, който е символ на 12-те принципа за добро демократично управление.

Тя е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото.

Благодаря на целия екип от Общинска администрация за професионализма и усърдието, с които работят за благото на всички граждани на Община Кнежа.

Споделете:

Прочетете също

Община Плевен приема документи за кандидатстване по програма за саниране на многофамилни жилищни сгради

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ОТ СДРУЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ Е ДО 17:00 ч. НА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *