Община Кнежа връчи годишните спортни награди

410841985 677723727679432 1675715597785956524 n

Община Кнежа връчи годишните спортни награди. На Фейсбук страницата си кмета на Община Кнежа Илийчо Лачовски е публикувано следното съобщение:

Днес в ресторант „Хибрид” връчихме Годишните спортни награди на Община Кнежа за 2023 г. С Решение №17 по Протокол №3 от 30.11.2023 г. на Общински съвет – Кнежа се наградиха изявени спортисти, учители по физкултура и треньори на спортни клубове в община Кнежа. Те бяха отличени с плакети и парични суми за завоюваните награди през годината.

Наградите връчи Председателят на Общински съвет Кнежа – г-жа Катя Герговска.

Изказваме своята признателност и благодарност към всички вас спортисти, които през годината спечелихте много награди, давахте ни поводи да се гордеем, представяхте достойно Кнежа на олимпиади, международни, национални и областни състезания. Днес отдаваме уважение и на учителите и треньорите, които със своя труд и отдаденост възпитават и изграждат характер у поверените им ученици.

Благодарим на всички Вас, че продължавате да допринасяте за развитието на спортната слава на община Кнежа. Желаем Ви новата година да е още по-успешна за Вас, да ни давате още много поводи за радост, гордост и да постигате още по-големи спортни постижения!

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *