Областният управител откри Международното пчеларско изложение

Областният управител Мирослав Петров преряза лентата на XVII Международно изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2019”. В качеството си на патрон на събитието той приветства организаторите и участниците.

„Репутацията, която този форум съумява да надгражда с всяко свое следващо издание, очаквано привлича интересът на все повече ангажирани в сектора от страни от цял свят. Тази година над 150 фирми от 22 държави ще представят своята продукция, ще споделят опит и ще срещнат нови партньори и съмишленици тук, в Плевен. Радвам се, че пчеларското изложение е очакван форум и от стотиците потребители. Факт, който е поредната висока оценка за качеството и ползите от провеждането на едно такова специализирано изложение в сектор пчеларство.”, каза областният управител Мирослав Петров. Той изрази надежда, че следващите дни ще донесат много успехи и ще допринесат за бъдещо добро сътрудничество и усъвършенстване.

Събитието уважиха още евродепутатът Момчил Неков, представители на местната власт от Плевен и региона, представители на пчеларския съюз и др.

След официалното откриване областният управител Мирослав Петров разгледа щандовете на изложението.

Снимки-Областна администрация

Прочетете също

Коалиция ГЕРБ – СДС може да се справи с кризата като първа политическа сила

Коалиция ГЕРБ – СДС може да се справи с кризата като първа политическа сила

Част от лицата в кандидат-депутатската листа на коалиция ГЕРБ – СДС за 15 МИР Плевен. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *