Областният управител Мирослав Петров застава начело на ГЕРБ в Плевен

vlcsnap 2017 05 10 14h14m44s125 1024x576

По информация на „Плевен прес” областният управител Мирослав Петров ще застане начело на ГЕРБ – Плевен. Официално съобщение за това от София няма, но е сигурно, че Петров е изборът на Борисов, твърдят нашите източници. Досегашният областен председател на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов е отстранен от заеманата позиция.

От пресцентъра на ГЕРБ – Плевен ни информират, че на 25 юли /четвъртък/ от 17.30 часа ГЕРБ – Плевен ще проведе номинационно събрание за „Местни избори 2019 г”. На него ще бъдат издигнати кандидатури за кмет на Община Плевен, за кметове на населени места и за общински съветници. Събранието ще се проведе в максимално широк формат от членове на общинската структура, като са уведомени всички членове на организацията. На събранието могат да присъстват и граждани, които не са членове на ГЕРБ, но без право да правят номинации или да гласуват. Срещата ще се състои в зала „Плевен“ на Областна администрация. Събитието е открито за журналисти.
Слухове тиражират версията, че Бойко Борисов ще бъде в Плевен във връзка с важността на събитието и процесите, които вървят в плевенската структура на ГЕРБ. Дали ще ще се потвърдят – ще разберем в четвъртък.

Споделете:

Прочетете също

voda

Ето къде спират водата днес в Плевен и областта

Поради ремонтни дейности на вътрешен водопровод в Плевен днес, 14 юни, от 09:30 до 13:30 …

Един коментар

  1. Да ги изгонят всичките, защото са вредни за Плевен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *