Областният управител на Плевен е на срещата при министър председателя Гълъб Донев с областните управители

областен 2
Иван Петков, областен управител на Плевен. Снимка – Плевен прес.

Днес, 16-ти септември, министър председателят Гълъб Донев, е извикал всички областни управители на среща в Министерски съвет. Срещата е от 13:00 часа и към момента, 16:00 ч., все още не е приключила. На нея присъстват и служебните министри на вътрешните работи, на финансите, регионалното развитие, на околната среда и водите, както и на иновациите и електронното управление.

Областният управител на Плевен Иван Петков също е на това заседание. Въпреки, че то все още не е свършило, даде кратка информация за “Плевен прес”. Фокусът на срещата са предстоящите парламентарни избори на 2-ри октомври, тяхната подготовка, обезпеченост и нормално протичане. Както и цялостната дейност на областните администрации, вт.ч. и плевенската, по обезпечаването на тяхната организация и протичане, каза областният управител.

По информация от някои столични медии “няма да се правят изявления” след края на срещата. “Плевен прес” ще потърси отново областният управител след нейното приключване за повече информация относно обсъжданите въпроси с министър председателят Гълъб Донев.

Споделете:

Прочетете също

d490db2b4d2c041b60eda623baffb816 1024x576

Шофьорите да се движат внимателно по АМ „Хемус“ на територията на Софийска област заради ремонти

До 21:00 ч. днес, 20 юни, поради ремонти на асфалтовата настилката между 19-и и 17-и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *