Областна администрация – Плевен получи изборните книжа и техника за 2 април

Snimka 3
Снимка – Областна администрация-Плевен.

Днес, 24 март, в Областна администрация Плевен, „Демакс“ АД, София достави изборните книжа, оборудване за видеонаблюдение и ролки с хартия за машинно гласуване във връзка с произвеждането на избори за народни представители на 2 април. Това стана в присъствието на представител от техническия екип за осъществяване на организационно-техническа подготовка за произвеждане на изборите, под ръководството на главния секретар на Областна администрация Ирена Христова, ръководител на екипа и представители на РИК – 15 Плевен.

На 27 март, понеделник, се очаква да пристигнат печатите на секционните избирателни комисии/ подвижните секционни избирателни комисии. В същия ден по одобрен от Областния управител на Област Плевен Иван Петков график, от 13:00 часа, в зала „Плевен“ на Областна администрация ще започне раздаването на изборните книжа и материали заедно с печатите на единайсетте общини от Област Плевен.

На 28 март в плевенската печатница „ЕА“ ще се осъществи предаването на изборните бюлетини на упълномощени представители от Областна администрация Плевен и представители на РИК-15 Плевен, каза ръководителят на техническия екип за осъществяване на организационно-техническа подготовка за произвеждане на изборите Ирена Христова.   Създадена е необходимата организация по осигуряване на охрана от МВР при транспортиране на бюлетините до сградата на Областна администрация Плевен.

Snimka 1
Snimka 2

Снимки и информация: Областна администрация-Плевен.

Споделете:

Прочетете също

1 19

Община Плевен поднови меморандума за сътрудничество с Българската академия на науките

С полагане на подписи от кмета на Община Плевен д-р Валентин Христов и от председателя …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *